SEOScore er en markedsføringbedrift som fokuserer på et helhetlig tilbud til deg om kunde.
Vi har en mengde tjenester vi kan utføre, og de fleste kunder ønsker en helhetlig løsning. 
 Ensidig å fokusere på en tjeneste er sjelden løsningen på varig synlighet. 
Så hva utfører vi jevnlig for kunder ?

 

SEO for nettsiden

For å få en nettside som virkelig glimrerer det ikke nok å ha flashy design. Det er mye teknisk som inne i på systemet som må gjøres grundig. Ofte ser vi at små endringer kan gjøre store forskjeller i hvordan Google leser, og dermed rangerer hjemmesiden din.
Vi har lang erfaring med å optimalisere og rådgi webside-eiere i hvordan nettsiden bør struktureres og tilpasses for å være bet mulig for besøkende.

Google Ads for bedfiften din

Effektive Google ads som gir resultater

Google Ads er markedets mest brukte plattform for annonsering på nettet. Få plattformer enn Google kan tilby en slik spredning av annonseplass. Hundretusenvis av nettsteder henter hver dag sine betalte annonseplasser fra Google. Dette gir deg som annonsør tilnærmet uendelige muligheter for å treffe din målgruppe – forutsatt at alt settes opp korrekt.

SEOScore har mange års erfaring med oppsett og drift av Google Ads, på kryss av plattformer. Vi finner gode søkeord, effektiv segmentering, geografiske avgrensninger, og alt annet som gir deg best uttelling for annonsekronene dine.

Google Analytics – Mål alt!

En hjemmesides poeng er å være bedriftens ansikt utad i markedet. Men hvordan besøkere oppfører seg kan også gi svært verdifull informasjon du kan bruke i din digitale markedsføring. 
 Google Analytics er et glimrende ( og gratis ) verktøy som kan hjelpe bedriften i å få et godt grunnlag for digital strategi og markedsføring. 
 men dataene må rapporteres korrekt. 

SEOScore har god erfaring i korrekt og effektivt sette opp målepunkt og rapporter fra Google Analytics. Dette gir deg de data du trenger, satt opp i de rapporter som er mest hensiktsmessig for deg.

Oppsett av Google Analytics - Mål alt
Effektiv annonsering på Facebook

Facebook annonsering

Skal man kjøre noen som helst form for annonsering på Sosiale medier så er en annonsekonto på Facebook et tilnærmet must
Facebook, som også eier Instagram er uten sammenligning den største plattformen for å annonsere direkte til beslutningstagere og sluttkunder.
 Facebook har en ekstremt effektiv segmentering, noe som gjør at du står en svært god mulighet for å treffe akkurat der du ønsker – til de du ønsker – akkurat i det øyeblikket de er i kjøpsmodus.

Markedsføring på Instagram

Spesiellt for netthandler, reisebyrå og bedrifter som selger aktive tjenester er Instagram et spesiellt godt medie for annonsering

Med sine 1 milliard aktive brukere, og 2,3 millioner aktive norske brukere, er det et målmarked man rett og slett ikke kan unnlate å være synlig på. Ettersom Facebook nå eier Instagram kan man også styre all annonsering via Facebook Business Manager, noe som letter arbeidet mye.

SEOScore hjelper daglig bedrifter med å optimalisere sine annonsestrategier for å mesteffektivt nå korrekt målgruppe. Vi kan hjelpe deg også.

PRofilering og annonsering på Instagram
Snapchat - effektiv mobilprofilering

Markedsføring på Snapchat

Snapchat har de siste årene vokst seg til å bli en yndet markedsføringkanal for mange bedrifter. plattformen har over 2 millioner brukere i Norge, noe som gjør den til et perfekt annonsemedium. Fordelene med Snapchat foran andre sosiale medie plattformer er det faktum at Snapchat sender annonsene dine rett inn i brukerens mobil. Når Ola Nordmann flipper gjennom dagens snapper vil han med jevne mellomrom måtte se annonsene dine. Stort bedre mulighet for å treffe kundene dine får du ikke. 

Vi hjelper deg gjerne med å sette opp en effektiv Snapchat kampanje, slik at du treffer rette kunder, på rett sted, til rett tid. 
Les mer her.